Fotografies
  Bloc de l'hort de la USEE

Des del passat mes de febrer disposem d’un magnífic hort escolar ubicat prop de l’entrada de vehicles de l’Institut. L’hort està obert a la participació del nostre alumnat i, com a escola verda que som, és una nova aposta de l’lnstitut per la sostenibilitat i el foment de valors mediambientals. De moment, els nois i noies de l’aula oberta i, especialment de la USEE, estan treballant de valent i ja han començat a obtenir els primers resultats. S’hi han plantat patates, enciams, bledes, cebes, albergínies, pebrots, tomàquets, maduixes, carbassons, melons i cogombres. Perquè tot això creixi com cal, s’hi ha instal•lat un sistema de reg i ha calgut treballar la terra per deixar-la en condicions òptimes.
Amb aquest nou espai, construït amb l’ajut de l’Ajuntament de Cornellà, volem aconseguir que el nostre alumnat conegui de primera mà tot el procés que porta de la llavor al fruit, aprengui a valorar la importància de tenir una dieta sana i sàpiga apreciar la feina del camp. De fet, l’hort escolar és una font inesgotable de recursos educatius que entre tots haurem d’anar explorant.
Si voleu més informació sobre el que s’ha anat fent aquests mesos, l’alumnat de la USEE està registrant en el següent bloc (http://hortuseemmp.blogspot.com.es/) un diari molt interessant i enriquidor de la feina realitzada. Us el recomanem. .


Estàs aquí:Home Primera pàgina L'hort de l'institut