Divendres passat vam anar al Museu del Barça amb l'Aula d'Acollida, ja que durant aquest primer trimestre hem estat fent un projecte sobre el Barça. Ben puntuals, vam arribar a les instal·lacions del Barça i vam fer un tour amb una guia pel Camp Nou. De seguida, vam veure el camp on hi caben 100000 persones i vam seure a les grades. Tot seguit, vam anar a les sales de premsa, al vestuari de l'equip visitant i al passadís per on surten els jugadors. També vam pujar fins a dalt del camp per entrar a la cabina on retransmetren els partits de futbol i vam poder escoltar les llengües de periodistes d'arreu del món: polonès, castellà, àrab, japonès, xinès, rus, italià, talment com a l'aula d'acollida.
Un cop vist el Camp, ens vam endinsar en el Museu del Barça. A la primera planta el Museu és del tot interactiu i vam poder veure i escoltar tot d'imatges relacionades amb la història del Barça. A la part de baix, hi ha les copes guanyades pel Barça i vestuari de jugadors del Barça. També hi ha una secció dedicada a les penyes del Barça de tot el món.
Després de la visita al Museu, vam aprofitar per veure el Palau Reial i els jardins de Pedralbes, un espai molt acollidor on vam passar una bona estona.
La visita al Barça va estar molt bé, no només perquè consolidava el que havíem estudiat durant el primer trimestre, sinó també perquè per la majoria de l'alumnat d'acollida el Barça és un referent i el seu equip de futbol preferit.


Per treballar a l'aula, hem fet un voicethread amb algunes diapositives perquè els alumnes o les famílies puguin comentar-ho.

 

Voicethread

Estàs aquí:Home Primera pàgina Sortida al Museu del Barça