El dimarts dia 15 de febrer iniciem el CONCURS DEL BOSQUIOENIGMA. Tots els dimarts de cada setmana fins l’1 de juny penjarem un BOSQUIOENIGMA, un enigma relacionat amb l’any internacional dels boscos i amb l’any internacional de la química. Les respostes seran arbres o elements de la taula periòdica en català (a la biblioteca hi ha penjada una taula periòdica on poder consultar els diferents elements químics). El BOSQUIOENIGMA es penjarà a diversos llocs de l’institut i a la biblioteca . Qui vulgui resoldre’l escriurà en un full la resposta, el seu nom i cognoms i el curs. Aquest full es dipositarà a la BÚSTIA DE BIBLIOTECA, situada a consergeria. La resposta també es pot enviar a través del bloc de la biblioteca. Teniu de temps fins el dimarts de la setmana següent a les 9’15 h. A la biblioteca hi ha un cartell on s’indicarà el nom dels participants i els punts obtinguts. No tots els BOSQUIOENIGMA tenen la mateixa puntuació, van de l’1 al 6 segons la dificultat. Amb tots els i les alumnes que obtinguin més puntuació es realitzarà un concurs a final de curs.

Vine a la biblioteca, en sortiràs amb les butxaques plenes!
 
BOSQUIOENIGMA de la setmana
.
 
Us recordem que el servei de préstec és d’un mes per als llibres i d’una setmana per als DVDs. Es pot demanar una pròrroga de 15 dies pels llibres i d’una setmana pels DVDs, sempre que no hagi estat sol•licitat prèviament el document. Passat aquest termini s’haurà de lliurar el llibre o llibres, o DVDs. El fet de no complir aquests requisits pot comportar la penalització i retirada dels serveis de préstec, així com l’amonestació en casos reiteratius. En cap cas es pot emportar un llibre de la biblioteca sense el permís del bibliotecari o bibliotecària, aquest fet es considera una falta greu amb la seva corresponent amonestació. D’altra banda, cal recordar que el dia de l’hora de lectura no es realitzarà el servei de préstec.

Per cada préstec o altra activitat relacionada amb la biblioteca escolar es lliura un número per a un sorteig sorpresa el dimecres 15 de juny a les 11’30.
Estàs aquí:Home Primera pàgina Concurs del Bosquioenigma